Over mezelf
Mijn naam is Gabi Kesteloo, geboren in Oostenrijk in 1959. In 1985 verhuisde ik naar Nederland, ben getrouwd en heb drie kinderen. In het begin werkte ik als volleybaltrainer en later als dansleraar, choreografe en skileraar op een indoorbaan.

Chronologisch overzicht van gevolgde opleidingen
Sportmasseur, gevolgd door de opleidingen Triggerpoint, Reflexzone-massage, Iokai-Shiatsu en Viscerale Manipulaties. Klik voor meer uitgebreide informatie over mijn opleidingen.

Mijn ervaring in de sportwereld helpt bij het behandelen van lichamelijke klachten, veroorzaakt door blessures of overbelasting. Maar vooral het intuïtief opzoeken van pijnpunten, gebaseerd op het meridiaansysteem en het behandelen van deze blokkades, levert een positief resultaat. Door mijn opleiding tot Iokai Shiatsu Therapeut is mij vooral de preventieve betekenis van Shiatsu en Massage duidelijk geworden. Aanvankelijk lichte blokkades kunnen zich tot serieuze klachten ontwikkelen. Op tijd behandelen stimuleert het natuurlijke zelfherstellende vermogen van het lichaam.

Ik ben aangesloten bij V.I.S (Vereniging voor Iokai-Shiatsutherapeuten en ben geregistreerd bij SRBAG (Stichting Registratie Beroepsbeoefenaren Aanvullende Gezondheidszorg) en TBNG ( Tuchtrecht Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg).